Avalikustasime peakoka Matti Jämséni poolt koostatud “Patuste õhtusöögi” menüü, mis kõditab ka kõige suurema gurmaani maitsemeeli!
Matti Jämsén on töötanud mitemetes tipprestoranides nii Soomes kui välismaal. 2009. aastal töötades restroanis Die Quadriga, tõi ta restoranile ka Michelini tärni. 2011. aastal esindas Matti Soomet prestiižsel Bocuse d’Ori võistusel Lyonis, kus ta saavutas 5. koha. Bocuse d’Or on enim hinnatud kokanduskonkurss maailmas, kus selgitatakse välja maailma parimad kokad. Samuti on Mattit tunnustatud Soome aasta parima koka tiitliga, mille ta pälvis 2005. aastal. 2015. aastal esindas Matti taas Soomet Bocuse d’Oril ja saavutas 4.koha. Samal aastal hinnati Matti liharoog Bocuse d’Oril parimaks liharoaks.
Menüüga saab tutvuda siin
Liitu uudiskirjaga!